21.5.09

Waterval en vuur

Het is warm. 30 graden vandaag, gisteren was het 28. De zomer lijkt er aan te komen. Morgen wordt het helaas slechts 20 graden. Ik heb vandaag en gisteren geen tijd gehad voor een terras....en de komende dagen is het weer niet goed genoeg. Het is alsof er een vloek op zit.

Afgelopen weekend was het een lang weekend hier. Ben even met vriendinnetje naar Niagara Falls geweest. Was gezellig, we hadden een hotel dus konden het rustig aan doen. Enorm druk daar....veel Amerikanen. Het is echt een kermis. Wel heel mooi....en veel energie.

Ik heb deze week nog niets anders kunnen doen dan werken. Geen enkele afleiding. Die ga ik dit weekend wel weer zoeken, ondanks dat ik dan ook moet werken. Heb vandaag een uurtje bij lake ontario gezeten. Is op wandelafstand van mn werk. Dat was heerlijk.

Morgen moet mn auto naar de garage voor onderhoud. Ga even klagen over de remmen want die slaan echt nergens op. Typisch Amerikaans.

Ik heb overigens een nieuwe tv....een plasma. Ik had vanaf dat ik hier was een hele oude tv. Niks mis mee....maar ik wilde een electrische open haard in mn appartement hebben......en door gebrek aan ruimte moest daar de tv bovenop staan. Dus.....dan maar een andere, plattere, tv. Is erg mooi.....en ben vooral blij met het 'vuur' in mn kamer....heel cool.

Geen opmerkingen: