19.7.09

2 Jaar

Vrijdag was ik 2 jaar in Canada. Gedenkwaardig moment natuurlijk. Stilstaan bij wat ik allemaal gedaan heb, goed en slecht, kan ik niet aan ontkomen.

Snel is het in ieder geval gegaan, qua tijd en ontwikkeling. Ik heb echt het gevoel dat NL ver achter me ligt. Niets in mij zegt dat ik naar NL terug wil. Ik voel me hier thuis. Ik heb nog veel te bereiken....en wie weet hoe het de volgende 2 jaar gaat. Misschien heb ik er ineens genoeg van en wil ik ergens anders naar toe. NL zal het dan waarschijnlijk nog niet worden. We zien het wel.....voorlopig is de keus een juiste.

Dank aan iedereen die de afgelopen 2 jaar mijn blog heeft gevolgd....en vooral ook de mensen die zo nu en dan een reactie achterlaten....dat vind ik altijd erg leuk!!


3 opmerkingen:

Astrid, Canada zei

Ik volg je blog al denk vanaf het begin.
Maar moet eerlijk zeggen dat ik je video's nooit bekijk..ik lees liever.

Wijtske zei

Ik volg je blog ook al zo'n beetje vanaf het begin. Vind het leuk om te lezen. Je schrijfstijl spreekt mij ook aan.
Ik lees je blog meestal op mijn werk lees, (als leuke onderbreking) helaas lukt het niet om je video's te zien, ivm beveiliging, neem mij steeds om dat een keer te doen, dus zal ik je tzt laten weten.

Hartelijke groet,
Wijtske

Ivar zei

Leuk om te horen dat jullie allebei mn blog al zo lang volgen!
Videos doe ik om 2 redenen. Ten eerste is het iets wat ik kan doen tussen het werken door, het kost me minder tijd. Daarnaast kan ik wat meer open zijn aangezien zo'n video niet door een Google vertaler kan. Door m'n werk moet ik wat voorzichtiger zijn helaas.