23.9.08

Voice mail

Werken werken. Vooral voice mails bellen. Hoe zou de wereld er toch uitzien als niemand voice mail had uitgevonden. Frustratie, briefjes achterlaten, bij buren aanbellen, weken achter mensen aanbellen, mensen overtuigen dat je echt wel gebelt hebt terwijl ze denken van niet, ruzie omdat het overtuigen niet is gelukt. Het zou wel eens het einde van de wereld geweest kunnen zijn. Hulde aan de uitvinder van de voice mail. Hij/zij verdient een standbeeld....wat zeg ik....een straat...een gedenkdag na zijn/haar dood. Niets is te veel voor de redder der mensheid.

Aan de andere kant......
Zijn wij mensen te slim en te lui voor voice mail. We gebruiken het in combinatie met nummer herkenning om iemand te negeren als we te lui zijn om de telefoon op te nemen, of om van iemand af te komen en zo een eventueel problematische of moeilijke situatie eeuwig uit de weg te gaan.

Dus de combinatie 'nummer herkenning' en ' voice mail' is ideaal voor de Canadees. De Canadees wil namelijk graag alles negeren wat hij/zij niet leuk vindt of eventueel een probleem kan opleveren voor iemand.
Met andere woorden, voice mail is uitgevonden voor en door een Canadees die perfect aanvoelde wat de samenleving nodig had. Dit is de uitvinding der uitvindingen voor de Canadees. Hulde!

Aan de andere kant......
Zonder voice mail zouden we waarschijnlijk pro actiever zijn, meer kansen wagen, avonturistischer zijn, beter probleem oplossend vermogen hebben en zou er minder overgewicht zijn. Hhhhmmmm...misschien is Canada toch niet het beloofde land.

Geen opmerkingen: