4.1.09

Happy New Year

Happy New Year!
En toen was ik weer in Canada.
Het was erg leuk om in NL te zijn. Vooral de mensen die ik gezien heb zorgden er voor dat het erg leuk was. Dat is ook wel de conclusie van mn bezoekje. Als ik naar NL ga dan is dat om mensen daar te zien....niet zo zeer voor het land. Ik mis maar weinig dingen van het land. Ik denk dat dit wel een goed iets is....geeft wel aan dat ik in ieder geval een goede keus heb gemaakt.

Nou moet ik weer even in het ritme komen. Oud en nieuw was best leuk met een stel vrienden. Maandag begint werk weer...dat zorgt direct voor ritme...dus dat is goed.

Ik hoop dat iedereen mn blog blijft volgen in 2009. Ik wil iedereen bedanken voor het lezen en het achterlaten van berichten.....vind ik erg cool!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Een nieuw jaar, een nieuw begin en de beste wensen. Heel veel succes met je werk en ik ben benieuwd hoe het verder met je zal gaan. Blijf lekker doorschrijven/filmen en ik zal het wel lezen/bekijken.

Anoniem zei

Ivar,
jij ook een heel goed 2009 toegewenst. Ook dit jaar zal ik je blog met veel interesse volgen!
Peter

Anoniem zei

Jij ook de allerbeste wensen, bedankt voor je leuke email nieuwjaarswens. En blijven lezen zullen we! En als je er een keer tussenuit wilt, kom gerust eens hierheen!

Mathilda en Hans

Anja L. zei

Hoi Ivar,

Ik wens je een gezond en succesvol 2009!
Ook ik blijf je blog volgen.

Groetjes,
Anja L.

Anoniem zei

Al 10 dagen geen nieuws...is dat goed nieuws??
Peter