12.3.09

Laat, later, laatst......

Het is 22:35 en ik heb net mn eten op. Zo gaat het de laatste tijd. Werk tot een uur of 21:00....12 uurs dagjes. Vandaar ook dat ik weinig aan het schrijven ben op mn blog. Ik heb een week geleden nog een video opgenomen....maar geen tijd gehad om m op de blog te zetten. Tja....

Het gaat best goed met me. Ik doe niet veel anders dan werken, maar heb het wel naar mn zin in mn werk. Dat is natuurlijk enorm belangrijk, zeker als het werk is waar je zoveel tijd in moet steken om het een succes te maken.
Uitdagend is het dan om te zorgen dat ik tijd heb voor wat andere dingen. Ik leef namelijk niet om te werken. Dus probeer ik in het weekend 's avonds wat leuks te doen en daarnaast om zondag wat tijd voor mezelf te hebben. Ik ben sinds vorige week ook weer aan het squashen. Dat lag een tijdje stil...en dat heb ik zondag gemerkt. Ik ben echt niet fit meer, moet wat dat betreft opnieuw beginnen. Maar...dat is dus het plan voor iedere zondag....squashen.

Wat ik van jullie wil weten is wat jullie leuk vinden om te lezen/weten. Ik maak weinig mee vanwege werk en heb het gevoel dat ik steeds dezelfde dingen aan het schrijven ben. Kan me voorstellen dat het saai begint te worden. Dus....mijn vraag aan jullie.....zijn er bepaalde dingen die je leuk vindt om over te lezen....algemene dingen....over de stad....whatever.

Effe iets anders.....drempels.
In NL zijn die soms zo hoog als de Alpen. Erg overdreven....onnodig....en problematisch voor mijn auto.
Nou is het hier in Canada veelal ietsje anders. Hier zijn ook drempels....al zie je soms niet. Een voorbeeld:


Dankzij dit bord weet je dat er een soort van drempel is...


JA!!! Daar is ie.....REMMEN!!!!!!!!!

3 opmerkingen:

Mara zei

Ik kijk regelmatig even op je blog en vind alles eigenlijk wel leuk om te lezen. Ook je video's vind ik altijd erg leuk, ik bewonder het feit dat je tegelijk kunt rijden en een samenhangend verhaal af kunt steken.
Ik hoop dat je binnenkort iets rustiger aan kunt doen en zo niet dat je in ieder geval plezier blijft houden in je werk (en je leven daar).
Succes!

Anja L. zei

Hoi Ivar,

Ook ik lees regelmatig je blog.
Ik vind het interessant om te lezen hoe het gaat met je werk en ook dat het niet allemaal zo makkelijk is.
Ook lijkt het me leuk om te lezen wat er zoal te doen is in Toronto. Wat zijn leuke buurten, waar kun je lekker eten (maar dat is waarschijnlijk eigenbelang omdat we in augustus naar Canada komen en landen in Toronto).
Ik wens je veel succes in je werk.

Anoniem zei

Ook ik lees eigenlijk alle artikelen met plezier. Vooral je twijfels en waar je zoal tegen aanloopt en wat je opvalt. Heel herkenbaar en gewoon leuk op te lezen.