2.1.10

Home sweet home

"We" zijn weer terug in Canada. Heerlijk....vandaag is het een gevoelstemp van -25.

Heb 2 geweldige weken in NL achter de rug. Met dank aan familie en vrienden was het weer zeer geslaagd. Heb vanuit Arnhem redelijk wat door het land gereden.....Den Haag, Deventer, Amsterdam, Haarlem, Enschede. Dan merk je dat afstanden allemaal wat minder lang lijken. In Can zijn afstanden groter en doe ik zelfs in de stad overal minimaal een half uur over, maar kan ik ook anderhalf uur aan het rijden zijn en me nog steeds in Toronto bevinden. Dus....100km naar het westen rijden lijkt ineens niks.


Mijn favoriete bar in Arnhem "5th Avenue"

Wat zijn auto's klein. Nog zoiets wat opvalt. Daaraan kun je zien hoe de NL regering het autorijden kapot maakt. Wel geinig om allerlei modellen tegen te komen die ik niet ken.

Ik heb natuurlijk genoten van snacks! Broodje kroket/frikadel is favoriet. Maar broodje shoarma/kebab gaat er ook gemakkelijk in. Daarnaast vind ik de Chinees veel smakelijker dan hier. Babi Pangang....yummm! Nuts...ook zo lekker.

Een groot hoogtepunt was de tijd die ik met mn nichtjes heb door kunnen brengen. Marin is 4 en dat is een leuke leeftijd. Lekker kletsen over niets en gek doen.....was heerlijk. Daarnaast ook erg emotioneel voor mij. Ik merkte dat ik het zwaarder begin te vinden om ver weg te zijn. Familie en vrienden....ze zijn heel belangrijk. Mijn nichtjes benadrukken dat wel heel erg. Ik vind het moeilijk om nauwelijks deel uit te maken van hun leven. Eén keer per jaar zien is erg weinig....ze veranderen ook zo snel.

Marin in Canada outfit

Een ander hoogtepunt was een concert van Jan Akkerman in Ede. Ben er samen met Xander heen gegaan. Was echt geweldig.....wat is de beste man toch goed. Leuker was dat ik hem na het optreden ontmoet heb. Even met hem staan praten en dan zie je wat een aardige man het is....wat ingaat tegen het beeld wat volgens mij vrij veel mensen van hem hebben. Was kicken! :)

Andere leuke dingen.....pizza en pool in Den Haag met Peter......tosti eten met Karlijn in Den Haag....met Gerard eindeloos over muziek lullen in Deventer en daarna uit met zijn dochter Viva (die ik nog als baby ken, cool!)...geweldige rum kopen met Xander in Amsterdam...drank en snooker met mn broer....met Vicky door Enschede en naar mijn oude bioscoop Cinestar....shoarma eten met Luc in Arnhem....en natuurlijk de familie bezoekjes en goede zorgen van ma! :)
Dank allen voor dat....ik heb het enorm naar m'n zin gehad!!!!!

U bent allen welkom in Toronto....alleen niet tegelijk want daar heb ik geen ruimte voor!


Met ma in de Efteling

1 opmerking:

Mara zei

Leuk dat je het goed hebt gehad. En nog met echt winterweer ook!