15.9.08

Verjaardag actie

Donderdagavond met mijn vriendinnetje uit eten geweest, voor mijn verjaardag. Eerst natuurlijk taart...kaarsjes uitblazen....was een leuke verrassing. We zouden Spaanse tapa's gaan eten. Toen we bij het restaurant aankwamen bleek dat ze net met een verbouwing zijn begonnen. Helaas....geen Spaans. Aangezien we in Greek town waren zijn we maar Grieks gaan eten....slogisj natuurlijk.

Was erg lekker...vooral het voorgerecht...geflambeerde kaas....jummie.
Jammer was wel dat de Griekse gastvriendelijkheid ver te zoeken was. Schijnt normaal te zijn in Greek town....ik heb alleen een beetje moeite om daar aan toe te geven.

Vervolgens lekker weekendje gehad.
Vrijdagavond feestje van een vriend van een vriendin :). Eerst eten in een kroeg...daar begon ook de rum rivier te lopen....met een kleine uitstap naar vodka. Was gezellig daar. Na de kroeg zijn we met de hele groep naar een club gegaan aan de overkant van de straat. Was ook leuk...uurtje of 4 naar bed.

Zaterdag moest ik werken. Mijn 'eerste' klanten wilden een paar huizen zien. Ik moet zeggen dat ik de hoop een beetje opgegeven had dat ze iets zouden gaan kopen binnen de termijn die ze zelf aangegeven hadden. Het is behoorlijk moeilijk communiceren met ze. Toch ging het wel goed die middag.
Na die afspraak had ik nog een afspraak met iemand anders....een potentiele klant.
Dit was dus weer een freebee. Ging goed, ik denk dat ik hem wel aan me gebonden heb. Leuke is dat zijn schoonmoeder haar huis ook wil verkopen en ze iets nieuws gaat kopen. Dus als ik idd met deze meneer kan gaan werken dan zit daar eventueel nog een extra staartje aan.

Zaterdagavond uit geweest met mijn eigen vriendenclubje voor mn verjaardag. We zijn naar een nieuwe bar in mijn buurt gegaan. Was erg gezellig....na afloop nog effe dansen in een club in de buurt. Erg leuke avond gehad...ik was echt jarig.

Zondag weer werken. Weer met mn 'eerste' klanten. Grappig was dat ze aangaven heel erg geinteresseerd te zijn in een huis wat ik ze zaterdag heb laten zien. Ze willen waarschijnlijk een bod uitbrengen. We zijn vervolgens naar nog twee huizen gaan kijken. 1 Daarvan vonden ze ook erg leuk. Eerst dacht ik dat het niets zou gaan worden. Nu zijn ze zich aan het afvragen voor welk huis ze moeten gaan. Grappige ontwikkeling.

Morgen heb ik een ReMax office meeting....met alle ReMax vestigingen van Toronto. Ben benieuwd hoeveel ego's daar zullen rondlopen. Daarna moet ik me waarschijnlijk gaan bezighouden met het uibrengen van een bod....dat hoop ik tenminste. :)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd Gozert, goeie blog....inderdaad perfecte ego-trip. Deze keer drie reacties??? ;-)

Had er eigenlijk niet aan gedacht, sorry Buddy.
Tot spreeks,
Peter

Anoniem zei

He leuk om je te zien praten, super dat je een leuk weekend hebt gehad, goeie berichten, je moeder