21.1.09

Motivatie

Laatste deal is helemaal rond, inspectie was goed. Dus, dat is erg prettig.
Ben op het moment met een koppel uit Quebec aan het rondkijken. Weer hele leuke mensen. Vandaag voor het eerst wat huizen bekeken, was nog niet veel soeps...maar we gaan vanavond weer. Mijn eerst Franse les heb ik vanmiddag al gehad van ze, dus dat gaat goed. Dat krijg ik er gratis bij.

De afgelopen twee dagen ben ik bij een Remax seminar geweest. Was erg groots opgezet in het conferentie centrum in Toronto. Vooral veel motivatie sprekers...wat veelal erg interessant was. Wist je bijvoorbeeld dat onze unconscious mind het meest actief is in de eerste 30 minuten na het wakker worden? Dus als je dan iets positiefs doet, zoals het lezen van een motiverend boek, dan werkt dat de hele dag door. Ik geloof hier heel erg in. Als ik met de radio wakker word dan hoor ik dat eerste liedje de hele dag door. Dus....aangezien ik altijd als eerste onder de douche stap ga ik een paar kleine speakers in mn badkamer zetten. Daar sluit ik mn mp3 op aan en dan kan ik naar audio boeken gaan luisteren.

Die vent zei ook "ga vooral niet iedere ochtend naar het nieuws zitten kijken, is alleen maar negatief". Laat ik dat nou iedere ochtend doen. :) Maar ja...dat blijf ik doen...vind ik te belangrijk.

Dit soort dingen zorgen er voor dat ik mezelf even heb op kunnen beuren. Ik ga mn werkmethode aanpassen en beter organiseren. Daarnaast ga ik meer tijd besteden aan studie. Ik denk dat de resultaten dan snel beter zullen worden.

Wat ook opbeurend was....de resultaten van mn onderzoeken. Ze hebben de laatste moedervlek weggehaald. Die was ok. Daarnaast had ik 2 plekken op mn heupen zitten die erg verdacht waren. Dit had een niet te genezen kanker kunnen zijn. Je begrijpt dat dit een behoorlijk gewicht op mn schouders was de laatste tijd. Nu blijkt dat dit ook geen kanker is. Daar ben ik erg blij mee!

Dit weekend een ski tripje....voor mij meer een rondhang en drink weekend....maar da's prima :)

4 opmerkingen:

mara zei

Geweldig nieuws op beide fronten. Bonne chance avec les Quebecois!

www.canadaherewecome.nl zei

Goed dat alles goed is!

Anoniem zei

heerlijk al die positieve informatie!!!! Veel wandelplezier ak. weekend, je moeder

Anoniem zei

Goed nieuws kerel....good things happen to positive people (tsjakkaah ??)

Peter