15.6.09

Zonnetje in huis

Hola!

Het ziet er zonnig uit. Qua weer en qua werk. Ik was gisteren van een vrije dag aan het genieten. Heb ik al een tijdje niet gehad.....werkweken van 7 dagen zijn normaal.
Ik liep van het meer terug door de stad naar mijn auto. Ik zag de CN Tower en het stadion en dacht "super dat ik dit geflikt heb". Die gedachte heb ik niet zo vaak maar het is wel goed om het zo nu en dan te hebben. Geeft even een enorm positief gevoel.

Het weer was prachtig gisteren. In de ochtend wezen ontbijten in Kensington. Blijf ik een geweldige buurt vinden. Lekker op een terrasje. Daarna zijn we naar een blues festival gegaan. Daar waren we met een groepje mensen, waarbij ook klanten van me. Was heel gezellig. Lurrie Bell, een geweldige gitarist, was daar om het af te sluiten. Best wel opvallend aangezien het een gratis festival was. Deze meneer staat bijvoorbeeld ook op North Sea Jazz.....is een aanrader.

Daarna terug naar de stad waar op het Harbourfront een eet festival aan de gang was.
1000 Tastes of Toronto. Was de bedoeling dat het multi culturele van de stad naar voren zou komen in verschillende soorten eten. Er waren allemaal tentjes waar mensen eten aan het maken waren. Leuk idee...alleen veel te druk en de diversiteit aan eten viel helaas wat tegen. 20 minuten wachten voor een pannekoek.....hhhmmm.

Werk loopt behoorlijk lekker en vind het ook leuk. Er gaat vreselijk veel tijd inzitten maar het geeft ook veel voldoening.
Het is wel tijd voor een vakantie, dus ik ga waarschijnlijk in juli vriend Chris opzoeken in Halifax. Ik denk dat ik daar een dag of 5 naar toe ga. Ben benieuwd hoe ze daar wonen en hoe dat gedeelte van het land is.

We hebben de laatste tijd behoorlijk wat regen.....maar het lijkt nu te verbeteren. Aankomende dagen steeds 24 graden....geen wolkje aan de lucht. Kan niet beter naar mijn mening.

Geen opmerkingen: