24.3.08

Pasen

Paasweekend is ook hier een familie gebeuren. Dat is voor mij dus wat lastig aangezien ik hier geen (close)familie heb. Maar ach...aangezien de gemiddelde NL-er met de pasen lekker in de woonboulevard beschutting tegen de regen zoekt...heb ik het nog niet zo slecht hier.
Vrijdagavond uitgeweest met Mark. Het was vrij saai...blijkt dat je in zo'n paasweekend (en wanneer er een sneeuwstorm is) niet uit hoeft te gaan...het is gewoon minder druk.
Zaterdag ben ik overdag gaan fietsen met Mark. Het weer was zo prachtig...wel koud maar strak blauwe lucht. Helaas mn camera vergeten mee te nemen...stom stom. We zijn langs het meer gefietst en vervolgens richting het noorden. Daar was een paasoptocht van de Italiaanse gemeenschap. Deze gemeenschap is erg groot, ik geloof de grootste buiten Italie. Was mooi om te zien...allemaal Italiaanse gebeden aan het uitspreken, velen in klededracht. Romeinen die jezus gevangen hielden en met zwepen aan het slaan waren....was interessant om te zien.
Zaterdagavond rustig avondje....beetje thuis gehangen.

Zondag was ik uitgenodigd door Mark om bij zijn familie te gaan eten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ze wonen in het stadje Burlington...dit is een uurtje ten westen van Toronto...aan Lake Ontario. Zijn ouders zijn erg aardig en gastvrij, daarnaast heb ik ook zijn drie broers onmoet...was wel lachen. 's Middags zijn we met z'n 2en het stadje doorgegaan...langs het meer gewandelt (oh oh wat is Lake Ontario toch groot)...ook nog richting Hamilton gereden. Dat is een wat grotere stad....maar extreem industrieel...veel staal industrie. Ziet er echt uit als een gemiddelde donkere industriestad in Engeland.

Toen we weer thuis waren hebben we met alle mannen in de basement (jaja typisch Canadees) op een flat screen tv naar basketbal en golf zitten kijken. Mede hierdoor kan ik u melden dat Tiger Woods voor het eerst dit seizoen niet gewonnen heeft!Dus...iedereen kan weer trots zijn....Ivar is wederom ultiem aan het integreren!

De maaltijd was geweldig....deed me denken aan bezoekjes aan oma toen ik klein was. Op het moment dat je weer naar huis ging kon je de knoop van je broek niet meer dicht krijgen. Nou...dat was hier ook het geval. De turkey met stuffing en andere lekkere dingen smaakten mij goed. Er zaten zelfs spruitjes en aardappelen bij....da's lang geleden!


Qua werk zit het wat tegen. M'n huidige werk heb ik niets meer van vernomen. Ik zal nog wel een keer gaan bellen maar ga er vanuit dat het voorbij is...rare zaak. Dus...deze week heb ik omgedoopt tot werkvind week. De doelstelling is om iedere dag minstens één brief de deur uit te doen. Eens kijken of dit wat gaat opleveren. Morgen ga ik naar het tuincentrum om te zien wat de mogelijkheden daar zijn.
Van Ingrid heb ik gehoord dat onze laatste flyer campagne een nieuwe klant opgeleverd heeft. Dat is geweldig...één nieuwe klant kan namelijk voor meer inkomsten zorgen dan de kosten van de campagne. Dus...dat geeft weer moed!!!

Ik heb wat foto's gemaakt vanaf mn balkon om even te laten zien wat voor weer het hier is. Vannacht is er wat verse sneeuw gevallen...het is zo rond de -5 graden. Ik vind het prachtig! Van oost naar west:1 opmerking:

Anoniem zei

Deze keer zocht de gemiddelde Nederlander in de woonboulevard beschutting tegen hagel en sneeuw... ;-)