16.10.08

Druk druk druk.....

Zo...het is even geleden dat ik wat geschreven heb. Excuus van de directie daarvoor. Ik heb het erg druk...wat op zich een goede zaak is.
Even een anderhalf weekje terug naar nuit blanche, kunstzinnige avond in de stad. Ik had nog wat foto's:


Zo kan je zelf ook artistiek zijn


In dit straatje waren de wanden gemaakt van boeken


Dit is een hele oude platen winkel die nu helaas gesloten is. Speciaal voor deze avond hebben ze nog één keer het kenmerkende neon sign aangezet. Ik kwam al in deze winkel toen ik hier nog niet woonde. Erg jammer.


Yonge St...erg druk


Yonge St


Dundas Square, net New York


"Kunst", kleine plastic eendjes in een vijver


Gedeelte van de groep waar ik mee uit was, ik stond er helaas te lelijk op


En toen was er afgelopen weekend weer een lang weekend. De meeste mensen gaan dan naar hun cottage. Dit keer om ze af te sluiten voor de winter. Het is grappig om dan door de binnenstad te lopen....het is net een spookstad. Het is erg goed te merken wanneer het een lang weekend is. Dit weekend stond in het teken van thanksgiving. Ik geloof dat het bedankje uitgaat naar de goede oogst. In mijn geval ging het bedankje naar de ouders van Mark. Zij hadden me uitgenodigd om maandagavond bij hun te komen eten. Dus....met een fles wijn....en Mark met een boek voor moeders op pad gegaan. Mark had in de middag een uur gezocht naar een winkel waar ze sigaren verkochten....maar dat was lastig want veel is gesloten op zo'n dag. Ik kwam met het briljante idee om eens een benzinepomp te proberen. En ja hoor...sigaren voor 1,50! "Dat moet wel goede kwaliteit zijn"...dachten wij. Het was een mooie dag, met een graadje of 24. Dus toen we aankwamen gingen we gelijk in de tuin zitten. Samen met Mark z'n vader rum drinken en sigaren roken. Tja...het kan slechter. Die sigaren waren natuurlijk rete scherp....slogisj voor 1,50. Ik zei nog dat we weken geleden al begonnen waren met het bestellen en importeren van sigaren uit Cuba.....alleen ging dat er bij vaders niet in. Toch was hij er dankbaar voor :)

Toen was er het eten. Mark heeft 3 broers, waarvan er één zijn vriendin had meegenomen.....dus het was druk. Er was veel eten...heel veel. Salade vooraf, daarna kalkoen met stuffing, sperzie bonen, aardappelen, rode bieten (jaja...en we zijn niet eens in NL) en jus. Heerlijk! Na afloop een zelf gemaakt appel kruimel taart met nep slagroom en ijs. Sjees wat zat ik vol. Deed me denken aan vroegere tijden...als ik naar mn oma in Haarlem ging. Had je het eten nauwelijks met moeite naar binnen gepropt, moest er nog even een gebakje achteraan. Het resultaat was dat je de knoop van je broek niet meer dicht kon krijgen. Dit was zo'n zelfde idee.
Buiten het lekkere eten was het heel gezellig. Zijn ouders zijn ontzettend vriendelijke en gastvrije mensen. Waarvoor dank.

Het werk is druk. Ik kom wel aan een 70 uur in de week. Die tijd spendeer ik nog niet veel met klanten, maar daar ben ik wel de basis voor aan het leggen. Er komen erg veel reacties binnen op mn adverteer werk. Langzaam aan druppelen daar klanten uit. Wat uiteindelijk verkopen op gaat leveren. Dat voelt best goed....ik hoop dat ik idd beloond word voor het vele werk wat ik nu doe.
Vandaag had ik met Tom een gesprek over mijn doelen voor 2009. Gaat vooral om hoeveel je wilt gaan verkopen en wat hier voor nodig is. Vooral berekeningen dus. Wel interessant want het geeft je iets om aan vast te houden.

Nog dank voor de reacties op mijn eerste deal....erg leuk om van zo veel mensen wat te horen!

Het is 22:35....ik moet echt naar bed. Ik heb vandaag van 8 tot 8 gewerkt en ben nog gaan zwemmen toen ik thuis kwam. Het is mooi geweest voor vandaag.

1 opmerking:

Anoniem zei

Gozert,
goed om te lezen dat je druk bent...maar toch nog geen workaholic hoop ik?
Thanksgiving is leuk, grappig ook dat heel Amerika en Canada die dag precies hetzelfde eten (turkley, gravy, vegatables and home made pie for desert).
Zie jij de gevolgen van de kredietcrisis ook, als makelaar zul je het aanbod van huizen zien stijgen denk ik?
Tot je volgende verhaal,
Peter