6.10.08

Het is rond

Na heel veel geregel en gezeur is het zover, mijn eerste deal is rond!
Mijn klanten kregen de financien rond en de verkopers wilden hun financiele conditie uit het contract wegwuiven. Niet dat ze die financien rond hadden, maar ja....op het moment dat die makelaar zegt dat ze de conditie uit het contract willen halen ga ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen. Vanaf dat moment is het hun probleem.

Zaterdag home inspection gedaan. Duurde ruim 2 uur, keert een home inspector het huis binnenste buiten. Hij kwam niet met veel dingen die ik zelf nog niet had gezien. Mijn training is wat dat betreft nuttig geweest. Ik weet goed waar ik naar moet kijken en kan zodoende mijn klanten alvast behoorlijk voorbereiden op wat ze kunnen verwachten.

Ze gingen uiteidelijk akkoord met de staat van het huis. Dat was de laatste hobbel. Aan het eind van deze maand vindt de overdracht plaats. Dit is echt wel even een super gevoel. Op naar de volgende! :)

8 opmerkingen:

Anoniem zei

You're in business, gefeliciteerd Ivar! Als die trein eenmaal gaat rollen....op naar dat grote huis (voor jezelf) met zwembad, dikke auto (V8), pooltafel, audemars piquet klokkie en een cottage voor de weekenden.
Blijf je blog met veel plezier lezen, keep it up!!
Peter

Mara zei

Gefeliciteerd! Ga zo door...

www.canadaherewecome.nl zei

Gaaf! Proficiat, lijkt me geweldig, je eerste echte deal:-)
Gr. Jacky

Mathilda zei

Gefeliciteerd! HEt begin is er!

HEel veel succes met de volgende klant

Mathilda en Hans

yet zei

Well done, Ivar!

Heel erg "well done" dus :D

Yet & Piet

Anoniem zei

gefeliciteerd man, goed gedaan, flinke opsteker, je moeder

Mar zei

Gefeliciteerd man!, job well done.
Wanneer gaan we je zien bij HGTV Canada?

Anoniem zei

Hoi Ivar!

Leuk je weblog te lezen (ik kwam er via google) Ik zit er ook over te denken om voor een jaar naar Toronto te gaan om er te gaan werken. Een paar jaar geleden heb ik een half jaar in Canada gestudeerd en I just looooved Tronno :) Heb jij nog tips :) Hoe kom ik het beste aan een (niet al te duur) huis in de buurt van het centrum? Ik ben al een beetje aan het zoeken op internet, maar ik denk dat jij de beste tips hebt!

Alvast bedankt en heel veel succes!

groetjes Brigitte
brigittetimmermans@hotmail.com