2.12.08

Drukjes

Het is maandagavond....21:45 en ben net thuis. Hele drukke dag. Heb vandaag voor het eerst eens mensen gebeld in de middag. Ik wacht eigenlijk altijd tot de avond omdat mensen toch niet thuis zijn. Nou...dat heb ik geweten. Ik heb zo veel mensen aan de lijn gehad dat ik nauwelijks nog tijd had om mensen 's avonds te bellen. Dat ging lekker en heeft me wat positieve energie gegeven.

Die energie heb ik gestopt in het bellen van mn vrienden op mn weg naar huis. Ik was de laatste tijd wat ontevreden met de hoeveelheid tijd die ik met vrienden kon doorbrengen. Vandaag realiseerde ik me dat dit niet gaat veranderen als ik er zelf geen energie insteek. Dus....de aankomende weken voor mn reisje naar NL begint echt vol te zitten. Ik wil zo veel mogelijk werk doen voordat ik weg ga....en nu ga ik ook op verscheidene dagen nog snel even wat doen met vrienden. Dus...leuk....en heel druk. Die tijd in NL zal ik lekker rustig aan doen.....alhoewel...dat zal ook wel niet lukken :)

1 opmerking:

Anoniem zei

hey Ivje,
Man wat je zegt drukjes, als ik jou uren zie schaam ik me bijna. Mijn muti had me verteld over je moedervlekken, schrok ik best wel van! Gelukkig is het weg maar toch t blijft wel altijd iets om voor op te passen en precies wat jij ook zegt, das soms best moeilijk te accepteren!
Blij te horen dat je met kerst lekker gaat chillen in NL, hoop dat ik je zie (ook al ben ik ook beetje nalatig geweest de laatste tijd) weet soms ook niet waar ik de tijd en zin vandaan moet halen om nog iets te ondernemen.
Anyway, dikke kus van je nichtje en hopelijk tot gauw ;))Kirsten