5.6.08

Hot Wheels

Ik heb er bijna weer een hectische week op zitten. Wederom veel regelen, bijvoorbeeld....auto....autoverzekering....foto voor op mn business card. En meer van dat soort dingen. Daardoor komt de studie een beetje in de verdrukking, maar dat zal volgende week anders zijn.
Het leren van die scripts vind ik echt lastig. Ik heb inmiddels de tip van Yet in gebruik genomen....er staan een aantal scripts op mn mp3 speler. Daar luister ik vaak naar. Daarnaast lees ik hardop en schrijf ik het ook nog uit. Veel werk...maar ja...ik moet alles proberen om dit voor elkaar te krijgen.
Ik heb ook nu weer geen tijd om mn verhaal te schrijven over mijn weg in auto en verzekeringsland, maar ik kan jullie vezekeren....daar word je een ander mens van.
Volgende keer hopelijk meer.

Anyhow....ik heb een auto. De keuze is gevallen op een Chevy Malibu 2008. Auto van het jaar in Noord Amerika....schijnt de eerste fatsoenlijke Amerikaanse auto te zijn. Ik heb voor deze gekozen omdat je redelijk veel waar voor je geld krijgt (beperkt budget) en het er best sjiek (of was dat sjijk?) uitziet. 4 Cylinder motor, aangezien hier de benzine ook erg duur geworden is.
Is dit de American dream?....mwoah...dat nou ook weer niet....maar ik ben er erg tevreden en blij mee! Iv is Cruisin'
Ok....de foto's:
6 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie bak!!! Niks mis mee, daar is menig persoon in NL jaloers op.

Anoniem zei

POEPIE SJIEK! Proficiat!

Anoniem zei

Dat is niet eens meer sjiek, dat is gewoon (met een kakkerige uitspraak natuurlijk) chique!

Mooi karretje trouwens.

Anoniem zei

Iv mag inderdaad Niet Klagen!

Wat een bak :0 :D

Anoniem zei

Hm alleen maar vrouwen die reageren op je nieuwe auto??? Wat moet je daar nou van denken ;-) is dat positief of eh...

Cees & Carlien zei

Mooie verzameling blik :)

Komt wel goed met Iv