14.6.08

Oranje boven

Hallo mensen,

Druk druk druk.....
Werk is veeleisend, ik ben alleen thuis om te slapen. De meeste van mn standaard activiteiten zeg ik af. Dat kan natuurlijk niet altijd zo blijven. Het leven bestaat niet alleen uit werk, bovendien is het in 't werk wat ik doe heel belangrijk om sociale contacten op te doen. Maar...nu in het begin is het even niet anders...moet mn weg vinden.
Ik word ook gelijk in het diepe gegooid en mag zondag een open huis doen. Ben er wel een beetje gespannen voor....maar heb de nodige voorbereidingen getroffen....ken het huis en de mensen die er wonen. We zullen zien hoeveel mensen er komen kijken. Het is één van de manieren om klanten te werven.

Mijn moeder is sinds donderdag op bezoek, wat natuurlijk erg leuk is. Beetje lastig combineren met werk...maar komt goed.
Gisteren zijn we naar een baseball wedstrijd van de Blue Jays gegaan....saai spelletje natuurlijk.....maar de ambiance is fantastisch. Vandaag gaan we de stad onveilig maken....en dan voornamelijk China town. Maandag naar Niagara Falls.....slogisj.

Gisterenmiddag hebben we in een kroeg het Nederlands elftal aangemoedigd. Moeders durfde niet te kijken...dus die zat buiten. In de kroeg waren een 30-tal Oranje mensen en een 10-tal blauwe Fransen. Boel lawaai....heel gezellig....en droevige Fransen na afloop. Vive la France! WE worden Europees kampioen!
Ik liep na afloop de kroeg uit met mn oranje shirt en werd gelijk op straat aangesproken door een koppel....in het Nederlands. Wilde weten wat de score was. Grappig wat zo'n shirt kan doen. Bij baseball zaten we toevallig naast een Canadees met een oranje shirt. Had Nederlandse roots. We hebben telefoonnummers uitgewisseld en gaan samen de kwartfinale in een kroeg kijken. :) Ik denk dat ik altijd zo'n shirt aantrek....makkelijk vrienden maken.....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Inderdaad dat oranje doet wonderen!
Goed om te lezen dat Reny is aangekomen. Ben te laat geweest met een fijne vakantie te wensen. Maar bij deze; hele fijne weken samen en geniet o.a. van Niagra's.
groetjes Hans, Milou, Pjotr en Cora.

Anoniem zei

Hier gaan de meiden geschminkt naar school, de tv stond bij iedere wedstrijd aan!! Nu zaterdag nog efkes en dan.......Ze verklaren ons hier wel voor gek....nee dan die Canadezen met hun hockey, zijn net zo gek als wij hoor!!