18.6.08

Niagara Falls

Afgelopen weekend mijn eerste open huis gedaan. Ging best goed...het was alleen niet erg druk. Ik merk dat ik nog moet wennen...maar ja...daar is het de eerste keer voor. Zondagavond Hans Looman ontmoet. Hans is een kennis die ik 3 jaar niet gezien had. Hij woont in het westen van Canada en was voor zaken in Toronto. Was erg leuk om hem weer eens te spreken. Grappig hoe we als NLers dezelfde 'vreemde' dingen tegenkomen in ons nieuwe thuisland. (www.looman.ca)

Verder vooral dingen met m'n moeder gedaan.
Maandag zijn we gaan winkelen in een mega winkelcentrum....dat heb je in NL niet...is dus leuk.
Gisteren via Niagara on the Lake (een leuk Engels achtig dorpje) naar Niagara Falls gegaan. Het weer zat niet altijd mee...het regent behoorlijk veel sinds ma hier is. Het was natuurlijk wel heel mooi...het is iets wat je gezien moet hebben als je hier bent.

De eerste foto's zijn in Niagara on the Lake en onderweg naar Niagara Falls:
Niagara on the Lake


Niagara Falls

Dinsdagavond was de laatste pool avond. Het team waar ik in speel was als eerste geeindigd in de competitie, nu moesten we de halve finale van de playoffs spelen. Onze tegenstander had erg veel handicap punten (systeem om mindere teams gelijkwaardiger te maken aan de betere). We verloren op één punt....wat één extra gepotte bal betekent. Behoorlijk frustrerend. Maar het was wel weer erg gezellig. Ook ma vond het gezellig....ze had erg veel aanspraak met een aantal lokale mannen. :)
September begint de nieuwe competitie en dan hoop ik in hetzelfde team te spelen.
De teamfoto:

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij moeten toch ook eens die kant op. Hebben familie in London wonen, dus wie weet komt het er een x van. Over een paar maanden lach je om je 1e open huis, let maar op. Oefening baart kunst!

Anoniem zei

Yo Yo,
even stil geweest van deze kant maar ben op vakantie geweest. Leuk stukje over Niagra Falls, zou dat graag eens willen komen bekijken!

Gefeliciteerd nog met je baan, fabulous achievement!

We spreken elkaar snel op Skype.
Groeten,
Peter