9.7.08

Foto's

Zo...ik zit weer redelijk in het ritme. Het werk (leren) gaat behoorlijk goed. Ik heb een nieuwe planning gemaakt en die kan ik tot nu toe goed volgen. Ik leer met de dag meer en dat is echt heel erg prettig. Makkelijk is het niet...maar ja...dat hoort er bij. De weekenden en avonden zijn ook niet heilig meer aangezien er vaak op die tijden open huizen en bezichtigingen gepland staan. Kan natuurlijk niet anders omdat klanten op andere tijden meestal aan het werk zijn.

Ik moet zeggen dat ik er vrij trots op ben dat mijn foto op de site van onze makelaardij staat....is toch best mooi zo in Canada. :)

Het weer is behoorlijk extreem. We hebben al weer dagen 30+ graden met zo nu en dan een onweersbui. Ik klaag niet. Alleen wel jammer dat toen mn moeder hier was het nogal eens regende. Ik heb nooit zo veel regen gezien hier....tja...zal de NL invloed wel zijn. :)

Deze keer vooral foto's. Een samenvatting van wat activiteiten die ik samen met mn moeder heb gedaan.


De glazen vloer in de CN Tower

Toronto Island:

Toronto Island vanuit de CN Tower


De stad vanuit de CN Tower:

Financieel Centrum


Oost


West


Noord


Toronto City Airport (lokale vluchten)

Het casino in Amerika waar ik mijn seminar had:
In de stad:

Even flipperen in de stad


Drankje drinken op een dakterras

In Georgian Bay:


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Stuur ons dan eens even de link van de makelaars site, ben benieuwd naar je foto. In ieder geval iets om inderdaad trots op te zijn.

Kijkend naar die foto's trouwens....wat is Canada (Toronto specifiek) eigenlijk mooi zeg! Moet toch maar eens die kant uit komen ;-)

Peter

Anoniem zei

Volhouden Ivar!!
Wat een prachtige foto's...enne....ik denk dat je moeder je ook zal missen (en Canada).