13.12.07

Iv=nerd

Jajajajjajajaja, eindelijk heb ik mijn resultaat van het examen binnen. Ik heb het gehaald!!! Ik had zelfs een beter cijfer dan het eerste examen. Ik ben er heel erg blij mee, maakte me een beetje zorgen. Ik had er zo veel tijd ingestoken en was bang dat ik in januari closed book herexamen moest gaan doen. Maar nee, all is well!
Mijn blijdschap werd wat minder toen ik naar het instituut belde om me in te schrijven voor het derde deel. Kan pas 25 februari! Da's 2 maanden wachten. Behoorlijke tegenvaller, ik had graag in januari gelijk verder gewild. Zo duurt het allemaal veel langer omdat je tussen de fase's zo lang moet wachten. Maar ja, er zijn veel mensen die dit aan het doen zijn...dus de klassen zijn snel vol.

Ik heb gelijk contact gezocht met twee van mn klasgenoten en we gaan deze week wat afspreken om te vieren dat we het gehaald hebben. Da's een leuke bijzaak van de lessen in de klas.

Now for something completely different....ik dacht dat alles beter was in Canada. Maarrrr...nee. Ook hier kan je ziek worden. Heb wat last van mn keel en hoofd de laatste paar dagen. Dit terwijl ik met muts en handschoenen buiten loop. Er moet eerst een ongeluk gebeuren voordat er actie ondernomen wordt, dus net maar even wat vitamine c pillen gekocht. Ik weet wel dat het te laat is...maar wellicht helpt het de volgende keer voorkomen.

Ik ben voorlopig klaar met werken. Tussen nu en nieuwjaar gebeurt er niet veel meer en ben ik even niet nodig. Vind ik wel jammer, het is een leuke bezigheid en het geld is prettig. Nu heb ik alle tijd om kerstinkopen te doen. Over anderhalve week naar NL, heb er wel zin in.

Vandaag weer squashen. Ik moest tegen een junior spelen, jong talent van 13. Hij was erg goed maar heb 'm toch maar zn oren gewassen. Je weet het nooit met zulke jonge spelers...waarschijnlijk tikt hij me over 6 maanden helemaal weg. :)

2 opmerkingen:

Mara zei

Gefeliciteerd! Dat is in ieder geval goed nieuws zo net voor de Kerst.
Beterschap verder en veel plezier in Nederland.

Piet zei

Van harte!!!!!!!!!!

Goede reis en veel plezier in Nederland. Neem een beetje sneeuw mee, dan hebben we hier ook weer eens een witte Kerst ;-)