4.12.07

Winter en Ajuus

Het is winter in Toronto. Temperaturen tussen de 0 en -10 graden. Als het niet waait dan is dat prima te doen. Het is een droge kou hier...gaat niet zo in je botten zitten als in NL. Dus...lagen! Maar met wind....ohohoh...lekker onder de grond blijven!
Het heeft nu ook een aantal keer gesneeuwd....heb er een paar foto's van genomen.


De straat voor mijn flat


Achter mijn flat


Spelen in de sneeuw


Bergje sneeuw, achtergelaten door een sneeuwschuiver


Om te laten zien hoeveel sneeuw er lag, zo diep zakte mn voet weg in de sneeuw

Ben even niet online geweest, druk met andere dingen en weer even wennen na al dat studeren. Wil niet zeggen dat mn interesse voor deze blog minder is geworden....ik blijf 'm vullen met mijn (on)zin.

Afgelopen week heb ik twee dagen prima gewerkt bij Leslie en Joe. Deze week ga ik er 4 dagen werken. Er moet een mailing uit voor de kerst en dat geeft veel werk, de database is nog niet op orde. Het is simpel werk, maar ik zit wel in de juiste omgeving. Ik doe niets anders dan vragen stellen over dingen die ik opvang of zie in files etc. Daarnaast is het wel lekker om eindelijk wat geld te gaan verdienen, werd tijd.

Ik heb ook besloten om met de kerst naar NL te gaan. Ik heb een tijdje zitten twijfelen omdat het misschien wat te snel is. Maar ja...nu kan het nog makkelijk omdat ik qua tijd flexibel ben. Als ik met de studie klaar ben en full time ga werken dan wordt het een stuk lastiger. Daarnaast...kerst is lekker om thuis te zijn. Ik had al wel uitnodigingen van Ingrid en neef John om kerst te vieren, maar dit is beter. Ik blijf slechts een weekje omdat ik geen id heb wat er met werk en studie gaat gebeuren.

Een tijdje geleden ben ik benaderd door Bart, een Nederlandse journalist die ook in Canada woont. Hij wilde een stukje schrijven over mensen die in hun eentje naar een land verhuizen. Hij had me op internet gevonden en afgelopen week hebben we een uurtje aan de lijn gehangen zodat ik mijn verhaal kon vertellen. Was een leuke en aparte ervaring. Het verhaal komt in de januari uitgave van het blad Ajuus. http://www.ajuus.nl
Dus...KOPEN!!!

1 opmerking:

Mara zei

Dan wachten we de komende editie van de Ajuus maar af!