8.1.08

Een record!!!

Vandaag ben ik getuige van een record in Toronto. Wat een mijlpaal! Het is vandaag 12 graden! Dat hebben ze hier nog nooit meegemaakt deze tijd van het jaar. Op zich natuurlijk best leuk...maar ik heb liever de kou want nu is het grijs buiten en daar word ik niet vrolijk van. Gelukkig word ik op mijn wenken bedient, morgen is het al weer 4 graden....en spoedig zitten we weer in een vrieskist.

Ik heb vandaag meer duidelijkheid gekregen van mn werk. Ik heb 2 vaste dagen gekregen. Dat had ik echt even nodig. Deze week zou ik dinsdag werken, dat werd woensdag en is nu donderdag geworden. Dat ben ik echt zat. Mn geld is bijna op, dus ik moet meer werken dan dat ik nu doe. Het is alleen lastig om werk te vinden vanwege mn situatie. Ten eerste had ik geen vaste dagen en kon ik geen beschikbaarheid opgeven, dat is nu opgelost. Een probleem wat blijft staan is mn studie eind februari. Ik zit dan 3 weken full time in de klas en weet inmiddels dat er daarnaast niet veel tijd over is voor andere dingen. Tja...en welk bedrijf gaat me nu aannemen met het voorbehoud dat ik over een maand 3 weken vrij moet hebben? Ik denk geen één. Een mogelijke oplossing is temp werk. Om dit uit te zoeken ga ik morgen langs een paar uitzenbureaus, onder meer Randstad. Kijken wat ze voor me hebben tot aan mn studie.
Wish me luck...geld brengt behoorlijk wat zorgen met zich mee...zoals iedereen wel weet.

1 opmerking:

Anoniem zei

hey neef,
Al een tijdje niets meer van me gehoord maar hier ben ik weer. Ik heb net alles even doorgelezen. Ik hoop dat je het leuk heb gehad in ons land ondanks dat je je niet echt thuis voelde.
wel lekker die 2 vaste dagen. Dat je ander werk gaat vinden komt vast goed.
We spreken elkaar snel weer.

groetjes je nichtje jolanda