2.1.08

Happy New Year

Happy New Year!!!!

Ben weer terug in Toronto. The moment of truth is daar. Ik kwam uit de metro stappen en voelde de energie van de stad. Dat voelde goed, ik was weer thuis.
Ik heb 2 dagen last gehad van jetlag, dat viel mee.
31 december had ik eigenlijk weinig zin om ergens naar toe te gaan. Ik heb natuurlijk nog niet zo veel vriendjes hier, degene die ik wel heb moesten werken...dus ik moest alleen gaan. Dat is niet echt motiverend. Oud en nieuw vind ik al niet echt speciaal. Maar...ik realiseerde me dat het mn eerste is in Toronto en dat ik wel wil weten hoe het voelt. Dus ben ik naar het plein bij het stadhuis in de stad gegaan. 35000 mensen, live muziek, live op televisie. Behoorlijk groot dus. Het sneeuwde, maar dat deerde niemand. De sfeer was goed, de muziek niet al te best....en als er reclame op tv was dan stopte alles op het plein. Geeft je een gevoel dat al die mensen noodzakelijk kwaad zijn tov de tv.
Na het aftellen dacht ik dat iedereen elkaar happy new year zou wensen....maar nee...iedereen ging naar huis...of naar club. Vond ik een beetje tegenvallen.
Heb nog een beetje door de stad gelopen en ben toen naar huis gegaan.
Zie boven voor de video die ik gemaakt heb.

1 Januari ben ik bij neef John geweest. Woont in een stadje een half uur ten noorden van Toronto. Ik ben er samen met een vriend van hun in de taxi naar toe gegaan. Het sneeuwde enorm dus het was een uitdaging.
Heb erg veel lol gehad. We hebben veel muziek gemaakt, gitaar spelen met John...zijn zoon van 13 en zijn andere zoon van 9 op de drums. Was heel gaaf. We zijn ook nog de sneeuw ingegaan, sleetje rijden...cool! Had ik al een jaar of 20 niet gedaan.
Ik had het even nodig om daar te zijn, voelde goed.

Ben nu weer in mijn appartement en kijk er naar uit om maandag weer te gaan werken. In de tussentijd ga ik zoeken naar een tweede baan om voldoende geld te kunnen verdien, anders kom ik binnenkort in problemen.

Morgen zal ik wat foto's op de site zetten. Ik heb mooie foto's vanuit het vliegtuig genomen en ook leuke sneeuw foto's.

Oh ja...bedankt voor alle reacties. Mijn laatste bericht heeft meer stof doen opwaaien dan gebruikelijk....waarvoor dank. De suggestie is zelfs gemaakt dat ik een boek moet gaan schijven. Bedankt voor de tip...als het als makelaar niet lukt dan....wellicht de nieuwe JK Rowling....of niet.

Vannacht -17 met gevoelstemp van -28....bbbrrrrr

3 opmerkingen:

Mara zei

Nog even over je laatste logje! Ik had het net gelezen toen ik mijn zusje van het vliegveld ging halen (die woont in Noord-Ierland) en toen zei ze dus exact hetzelfde als wat jij geschreven had!

Het valt dus echt op!!!

Piet zei

Ivar,

Vanuit een guur, smerig koud Nederland............ de allerbeste wensen voor 2008 en dat je ook dit jaar weer hele goede stukjes mag schrijven!!!!!!!!

Anoniem zei

wat heb ik weer genoten van je bizondere verhalen en de prachtige foto's je moeder