24.1.08

Meerdere wegen naar Rome

Qua werk heb ik er een goede week op zitten. Ik heb op dinsdag een gesprek gehad met makelaar Leslie (mijn "baas") en vandaag met Ingrid.
Met Leslie gesproken over wat ik wil met mn toekomst en over hoe zij het ziet. Om te zien of we er een win-win situatie van kunnen maken. Ze heeft duidelijk aangegeven dat ze goed is in het trainen van nieuwe mensen, wat ik graag geloof gezien haar resultaten. Ik krijg het idee van haar dat ze me graag in het team wil behouden.
Nadeel van deze optie is dat ik minimaal een jaar lang alleen maar admin aan het doen ben. Dat op zich is geen probleem, maar er zitten nog een paar andere nadelen aan waar ik nog niet geheel uit ben. Voordeel is dat ze topproducers zijn, ze hebben heel veel werk en ervaring. Dat is een groooot voordeel.

Met Ingrid heb ik al een langlopende afspraak om met haar te gaan werken. Dat weegt zwaar. Daarnaast zal ze me meer vrijheid en verantwoordelijkheid geven dan Leslie. Dat kan een voor en een nadeel zijn. Misschien is het te veel in het diepe, misschien is het een snele leerweg.
Anyhow...Ingrid en ik zijn vandaag begonnen met wat plannen te maken. Een gebied bepalen waar we reclame willen gaan maken voor een langere periode. Dat is iets wat ik kan gaan regelen. Ze gaat me hier een kleine vergoeding per maand voor geven, dat komt in ieder geval goed uit.

Maandag ben ik weer naar de dokter geweest. Ik had geluk, er was een andere dokter dan de vorige keer. Hij was heel anders en nam me wel serieus. Hij zei tegen me:"mijn collega zal ongetwijfeld gezegd hebben dat de uitslag van de test er goed uitzag?"
Mijn reactie:"nee, hij zei dat hij niet wist waar hij naar aan t kijken was, daarnaast zei hij dat de volgende keer dat het weer gebeurde ik maar naar emergency moest gaan."
Dokter:"oh, dat is net als je autoverzekering niet bellen totdat je een ongeluk hebt....dat willen we dus niet...de volgende keer kan het te laat zijn".
Dat was wel fijn. Hij heeft me doorgestuurd naar een cardioloog waar ik deze vrijdag een afspraak heb. Ze gaan me onderzoeken en een soort van hartmeter op mn lichaam aanbrengen waar ik een paar dagen mee moet lopen. Ik hoop dat er iets uit komt.
Squashen heb ik deze week niet gedaan, ik wacht dit maar even af.

Op het gebied van baantjes ga ik het een beetje anders doen. Ik denk dat het beter is om een weekendbaantje te zoeken. Dat geeft me de flexibiliteit om 3 dagen doordeweek voor Ingrid te werken. Als me dat lukt dan heb ik voldoende inkomen om rond te komen. Wordt vervolgd!

2 opmerkingen:

Albin zei

Hoi Ivar,
ik werd door Bart op jouw avontuur gewezen. Zit zelf ook in de stad. Zin om eens te bellen of wat af te spreken? Gr. Albin

Anoniem zei

Hoi Ivar,
wij volgden je al via het cbb, maar hebben nu ook je log ontdekt! En meteen opgeslagen onder favorieten, en een link op onze log naar de jouwe gemaakt. (als je het daar niet mee eens bent moet je dat effe laten weten)Petje af, voor je avontuur in je eentje! sterkte met je gezondheid. Volgens een "oud-Hollands-cbb" gezegde: rust, alles komt goed!

Groetjes, Roel en Monique