14.8.07

De weg naar boven vinden

Zit nu een paar dagen in het huis van Reesa, begin een beetje te wennen. Heb een paar mindere dagen achter de rug. Heb me echt moeten schoppen om wat te gaan doen, veel twijfels en zo. Maar ja, uiteindelijk zeg ik tegen mezelf dat dit er bij hoort en als ik hier doorheen kom ik erg trots kan zijn en zeker veel geleerd heb. Dat werkt meestal wel.
In het weekend niet zo heel veel gedaan. Heb wat gestudeerd en ben bijna klaar met het eerste deel, 15 september heb ik examen. Op vrijdagavond ben ik naar een bar gegaan en heb wat gedronken en daarna ben ik ergens gaan eten. Is best lastig om dat alleen te doen, niet echt ideaal. Zaterdag ben ik gaan kijken naar een fiets. Zondag naar Ikea (nog een keer), heb nu een bed uitgekozen. Ben ook nog naar mn appartement gegaan om de maten op te nemen. Nu weet ik tenminste wat er in past.
Op zondag vroeg Ingrid aan me of ik mee wilde gaan met wat makelaar werk wat ze die avond had. Dat had ik net nodig. Was leuk en leerzaam. Daarna hebben we thuis er nog lang over na zitten praten. Ook op een niveau van toekomstige samenwerking...dat is wel prettig.
Vandaag had ik weer een afspraak met haar, we zijn op haar kantoor geweest en hebben weer wat dingen gedaan. Dat zorgt er voor dat er wat meer praktijk in het hele verhaal komt en dat is perfect voor mij...alleen theorie is niet goed voor mij.
Daarna ben ik naar de gym in de buurt van mn app gegaan. Ik ben lid geworden en heb morgen mijn eerste test om te zien hoe fit ik ben (NOT!). Ga voornamelijk voor squash, ze hebben competities waarin ik tegen anderen kan spelen...dus dat is goed. Veel zakenmensen daar, dus ook een mogelijkheid om een beetje te netwerken voor later.
Vervolgens heb ik een fiets gekocht, een Gerry Fisher voor de kenners. Niet heel duur maar wel een beetje kwaliteit. Ga ik morgen ophalen, heb ik eindelijk wat meer vrijheid...niet alleen die auto. Heb ook nog een squash racket gekocht...heb dus een boel geld uitgegeven! FOEI!
Morgen weer een halve dag real estate met Ingrid. Ze heeft een open huis en ik zal er bij zijn....is wel spannend.
Ik heb vandaag ook een soort van stofzuiger gekocht. Een dustbuster, met daarbij een stang om 'normaal' te stofzuigen. Moeilijk uit te leggen...zal wel een foto nemen van de week.
Donderdag rijexamen.....ben benieuwd!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha, die Ivar,

Ook wij hebben het rij-examen in Aurora gedaan. Waar ze erg op letten is of je goed om je heen kijkt. Let goed op voetgangers, deze zijn hier heilig. Let ook op je positie op de rijbaan en welke rijbaan je gebruikt. Dus bijvoorbeeld op de rechterrijbaan in een business-area. Bijzondere verrichtingen die gedaan moeten worden: stoppen la ngs een stoeprand (let op de stand van de wielen op een helling), keren op de weg en fileparkeren. En als je de highway-test doet, dan moet je een aantal km over de 404.
Succes!

Anoniem zei

hey,

Hier weer een berichtje van je nichtje. hahahah. Je bent goed bezig zo te lezen. Lekker hoor dat je nu een fiets heb. Inderdaad meer vrijheid. Die dipjes zal je nog wel even houden maar je komt er sterker uit en dan kan je inderdaad trots zijn op je zelf. Veel succes donderdag en het gaat je lukken.
xxx jolanda

Anoniem zei

hoi Ivar,

Hardstikke goed wat je nu al geregeld hebt joh! Moeilijke momenten heb je altijd wel. Maar goed dat je nu een eigen home hebt. Voor de inrichting is er gelukkig Ikea, en ook al fan van de Canadian Tire! Veel suc6 natuurlijk met je rijbewijs en dan op naar de makelaardij. Groetjes aan Ingrid! Het is al een verslaving om even te lezen hoe het met je in Toronto vergaat! groetjes van ons allen uit westervoort, Hans, Cora, Milou en Pjotr.