10.8.07

Weer een ander huis

Tja...dat is wel even wat anders. Ik ben nu in het huis van Reesa en dat geeft een heel ander gevoel. Ik moet mn weg in het huis en de buurt vinden en er is hier niemand. Brengt wel wat confronterende gedachten naar boven. Ik had vanochtend moeite met opstarten. Ben uiteindelijk om 11:30 naar de supermarkt gegaan. Mega supermarkt waar ik echt lang over heb gedaan om een paar spulletjes te vinden. Wat vind ik vervolgens...Rinse appelstroop! Zo kom ik natuurlijk nooit los van NL.
Ik zit er sterk aan te denken om een fiets te gaan kopen. Ik vind het erg irritant om alleen maar in die auto te zitten. Ik wil graag de buurt van mn nieuwe app gaan verkennen, maar dat is te ver weg om te lopen. Fietsen is hier een stuk gevaarlijker dan in NL, goed uitkijken dus.
Ik heb de canadese TV ontdekt, dat is risky business. 24 Uur per dag zijn er goede dingen te zien, zelfs 's middags goede series als 24 en CSI. Alleen veel te veel kanalen met te veel reclame. Als je denkt dat er in NL veel reclame is...think again! Ik denk zo'n iedere 5 minuten is er hier een reclame blok, die wel korter is dan in NL. Op het moment dat je dan zapt omdat er reclame is ben ik vervolgens al weer vergeten naar welk kanaal ik aan het kijken was. Maar ok, een tv addict zal ik ook hier niet worden.
Neef John vertelde me gisteren dat hij een pandje gekocht heeft in dezelfde straat als waar ik nu zit, echt 50 meter verderop. Hij gaat dat verbouwen om te gebruiken als bedrijfsruimte. Is wel cool, is hij wat vaker in de buurt.
Wireless internet werkt prima, dus ik kan nu 24 uur per dag online zijn. Dat is wel heerlijk.

1 opmerking:

Anoniem zei

HEY Iv,
Ik kan helass maar weinig reageren want die kleine man van me houd me behoorlijk bezig. Ook nu zit ik met hem op schoot, heen en weer wiegend, te tikken....dus je begrijpt hele lange verhalen zal ik niet afsteken;-))
Gefeliciteerd met je appartement, jammer dat ik niet voor de house-warming kan komen,maar hoop van de foto's te kunnen genieten.
t klinkt allemaal wel aantrekkelijk, vooral die 24u supermarkten,hahaha!
heeft cousin John je fotoalbum nog gezien?
Doe je ze daar allemaal de groeten...dag Ivje, dikke kus van je nicht&co