22.8.07

Even zwemmen

Hi mensen,

Het is zo ver, ik zit in mn nieuwe stulpje. Gisteren ben ik erg druk geweest. 's Ochtends vroeg opgestaan en gelijk zooi in de auto gaan stouwen. Wat zal die auto blij zijn als ie weer naar z'n baasje terug mag! Ik moest drie keer rijden om alles over te krijgen, daarna ben ik nog met OV terug gegaan naar het huis om mn fiets op te halen.
In het gebouw waar ik woon zit een concierge bij de deur. Een nette meneer die van alles voor je kan regelen. Zo had hij voor mij de lift op service gezet, zodat ik een prive lift had en heeft hij voor me geregeld dat de jongens van Ikea mn appartement in konden toen ik met mn auto'tje aan het heen en weer rijden was. Ideaal! Ikea heeft zijn plicht gedaan, nu ben ik bezig om al die dingen in elkaar te zetten. Voorlopig mis ik nog geen schroefjes en hoef ik nog geen gaten bij te boren!
Er is ook een mannetje geweest om kabel (200 kanalen) en internet aan te sluiten, dat werkte ook dezelfde dag nog...super! Nu nog een vaste telefoon...ga ik vandaag proberen te regelen. Gisterenavond ben ik voor het slapen gaan nog even gaan zwemmen...dat is wel ideaal.
Mijn eerste nacht slapen was geen beste, veel geluiden waar ik aan moet wennen...geen extreme dingen of zo...maar gewoon niet gewend. Ik was dus veel wakker. Ben redelijk kapot en moet nog veel dingen doen hier...ben benieuwd hoe lang ik het volhou vandaag. Denk dat ik nog een volle dag nodig heb om de zaken hier op orde te krijgen. Vervolgens kan ik me weer gaan richten op mn studie en het vinden van werk.
Ik heb een paar foto's gemaakt in het gebouw:


Het uitzicht richting downtown vanaf het zonnedek, bovenop het gebouw


Het zwembad


De mini gym (let op de spiegelwand)


Het uitzicht van mn balkon

Helaas is het weer niet zo goed vandaag, dus kan je niet zo ver kijken. Op een mooie dag doe ik het nog wel een keer.

Ik heb van de week een poging gedaan om een creditcard te krijgen. Het lijkt er op dat dit niet gaat lukken. Ik heb geen krediet historie in Canada en voldoe niet aan het minimale tegoed op mn bankrekening. Ze zouden me terugbellen, maar dat hebben ze niet gedaan. Dus ben er bang voor. Moet ik ook weer achteraan.

Ik moet weer verder klussen....

Tot het volgende journaal....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

mooi uitzicht ik ben benieuwd hoe het er met zon uit ziet. We kunnen weer bellen, althans goedkoper, super. Nu nog foto's van je inrichting! je mam

Anoniem zei

Hey Ivar,

Ben begonnen met lezen, hoewel ik natuurlijk beter bij het begin had kunnen beginnen...

Je maakt wel wat mee zo .. geweldig man al die nieuwe leuke en minder leuke ervaringen..

Je komt er wel !! Echt wel..
Vindt het super van je dat je zo snel de 'grote' stap heb durven nemen..

heel veel liefs,
Eugenie