12.5.08

Dronken moeders

Ik hoop dat alle moeders een leuke moederdag hebben gehad. De mijne in ieder geval wel, met beide zoons in het buitenland (eentje voor vakantie) was het 't hoogtepunt van het jaar. Dit was voor mij de eerste moederdag dat ik niet in NL woon. Beetje vreemd dus, ik kon alleen maar bellen. Hier ook opvallend veel mensen die met bloemetjes over straat liepen...het is universeel.

Ben vandaag met Mark naar een foto tentoonstelling geweest. Overal in het stadscentrum hebben verschillende fotografen exposities. Was erg leuk en interessant. We hadden helaas niet genoeg tijd om heel veel te zien....maar het gaat nog een tijdje door...dus volgende week meer. We zijn daarna nog even naar de drankwinkel gegaan om wijn voor zijn moeder te kopen. Het is tenslotte voor hen ook moederdag...."zo moeders kan je vandaag lekker dronken worden"...zei ik nog. Gelukkig kan Mark een grapje wel waarderen.

Morgen heb ik een interview, is best spannend want dit is er eentje die ik belangrijk vind. Ik heb dit weekend nog 2 partijen gevonden waar ik evt voor zou kunnen werken. Ik heb er via mail contact mee gezocht, kijken of ik wat terug krijg. Ik wacht hier overigens niet lang mee. Als ik niet snel iets hoor dan ga ik er achteraan bellen. Iv wil aan de slag.

Trouwens....er was vandaag een hele straat afgesloten in het centrum. Allemaal Amerikaanse vlaggen op de gebouwen daar. Bleek dat ze een Hollywood film aan het opnemen waren. Komt vaak voor in Toronto. Ik heb geen idee welke film het was maar het is wel cool dat dit in mijn stad gedaan wordt.

2 opmerkingen:

Jacky zei

Veel succes met het interview!

Piet en Yet zei

En natuurlijk ook van ons heel veel succes met het interview!!!