2.8.07

Alcoholist?

Nee, dat ben ik gelukkig niet. Lust wel af en toe (=met mate) een lekkere rum cola!
Ik heb weer een nieuwe rum gevonden. John vertelde me laatst dat de beste rum ter wereld een rum uit Venezuela is, het heet Pampero. Schijnt in de carribean 5 dollar per fles te kosten, hier kost het 30 dollar per fles. Is nog steeds goedkoper dan in NL, hoewel je dit in NL waarschijnlijk niet eens kunt krijgen.
Ben hier naar de drankwinkel gegaan, en ja hoor...Pampero! Smaakt fantastisch, heerlijke houtsmaak, het is net alsof je het direct uit het vat aan het drinken bent.
(ja Xander, vraag het eens bij je slijter...is echt de moeite waard! :) )


De 2 flessen die ik hier gekocht heb, "Pampero" uit Venezuela en "Flor de Caña 5 jaar" uit Nicaragua (had ik meegenomen naar de cottage, vandaar half leeg!).

De drankwinkel is eigendom van de staat. Er is geen concurrentie, dus ze kunnen zelf de prijzen bepalen. Da's minder. Maar er lijkt ook weinig lijn in de inkopen te zitten, volgens mij kunnen ze zelf bepalen wat ze inkopen. Vandaar dat je de meest uiteenlopende dingen uit de wereld kunt vinden. Ik kom erg aan mn trekken als rum liefhebber. Behalve Bacardi shit hebben ze rum uit Venezuela, Trinidad, Dominica, Nicaraga, Jamaica, etc.

Mijn huizenjacht gaat intussen door. Heb al weer wat afspraken voor vrijdag. Eén er van is een luxe appartement op Yonge/King st. Dit is het hart van het financial district, meer downtown kan niet. Zou mooi zijn als dit wat wordt, maar ik reken nergens op...die les heb ik inmiddels geleerd.
Ik heb behoorlijk wat lijntjes uitgegooid, er moet toch iets bij zitten. Ik merk dat ik mn beste tijd gehad heb in het huis waar ik nu ben, dus er zit wat druk achter.
Vandaag weet ik of ik op een huis mag gaan babysitten. Vriendin van Ingrid gaat op vakantie, ik mag dan eventjes op het huis passen. Als dit doorgaat dan zit ik over een week ergens anders. Dat zou heerlijk zijn.

Heb ook geinformeerd wanneer mn spullen aankomen. Ze zijn inmiddels in Montreal en gaan nu op de trein naar Toronto. Dit was me niet verteld in NL, beetje jammer. Mij hadden ze verteld dat het direct in Toronto zou aankomen.
Waarschijnlijk komt het nu dinsdag, aangezien maandag een nationale vrije dag is en iedereen dit weekend weer in de cottages zit!
Komt me eigenlijk wel goed uit omdat ik vrijdag al druk ben met huizen kijken.

Ik ben weer uitgenodigd om dit weekend uit te gaan blazen in de cottage van Ingrid. Misschien dat ik dat nog even doe, er zijn tenslotte vervelendere dingen in het leven.


Hasta pronto

Iv

4 opmerkingen:

Piet zei

Hey Ivar,

Laten we hopen dat je vrijdag weer aan de rum kan, dan om te vieren dat je een woning hebt!!!!!!!!!

Anoniem zei

pfffffffff de gall en gall worden nu al gek van me met al die rare merken.... ;)dennis

Xander zei

Hey Ivar,
Ik zal eens na gaan vragen bij Peter. Ben benieuwd of hij het heeft.
Je moet gewoon wel lekker dit weekend naar die cottage gaan man.
Ook wel genieten van de leuke dingen van Canada!!
XXXan

Anoniem zei

ik hoop dat vrijdag je geluksdag wordt en veel plezier in de cottage je mam