16.8.07

Cowboy Billy

Jajaja...wat goede dingen vandaag!
Ik heb mn rijbewijs gehaald! Was best spannend...ik was wat te vroeg dus ik moest een tijdje wachten. In die tijd zag ik steeds examinatoren voorbijkomen...en dan denk je steeds "zal dat 'm zijn"? Steeds niks....en je wordt alleen maar meer gespannen. En toen was het zo ver...daar kwam ie aan...zo uit de clip van Beastie Boys, Sabotage!!!! Cowboy laarzen, armen helemaal onder de tatoeages, snor ala James Hetfield van Metallica, buschauffeur zonnebril...en een honkie tonkie accent. Cowboy Billy!
Hij was streng en lette op pietluttige dingen. Bijvoorbeeld: ik stond achter iemand te wachten en de achterwielen van die auto waren blijkbaar voor hem niet te zien...FOUT! Te dicht bij! Te dicht bij??? Maar goed, uiteindelijk wel gehaald.

Daarna ben ik mn dozen op gaan halen. Ze zijn eindelijk hier. Stond ik daar in die loods, het is vreselijk warm hier, en ik dacht "ik ga geen twee keer rijden". Zie hier het resultaat, 10 dozen passen best in een Lancer:Ik heb wel een beetje vals gespeeld, 1 doos met kleding heb ik leeggehaald. De auto zakte behoorlijk door de vering, maar ach...het is toch een rental. ;)

Mn fiets heeft nu al een lekke band, binnen 2 dagen! Hier baal ik enorm van! Ik ga met het wiel terug naar de winkel...dit is me met een mountainbike in NL nog nooit overkomen.
Dat is een behoorlijke tegenvaller, het voelde zo vrij om op die fiets te zitten. Nu zit ik weer vast aan auto en ov.

Ben gisteren nog bij de gym geweest. Heb een afspraak gemaakt met Bryan. Hij is de squash wizzard daar. Hij gaat morgen kijken hoe goed/slecht ik kan squashen. Er is op dat zelfde moment een soort training, daar kan ik gelijk aan mee doen. Heb al weer een paar mensen daar ontmoet...het is een behoorlijk sociaal gebeuren.

Groeten van een vermoeide Iv

4 opmerkingen:

katalijn zei

Hey Ivar,

Zeker wel een lekker gevoel dat je wat meer eigen spulletjes hebt. En ach, dat past toch makkelijk?!?!? En gefeliciteerd met je rijbewijs.

Veel sterkte, en ik mail je snel mbt onze TO trip.

Ciao,
Katalijn

Anoniem zei

tuurlijk kun je rijden maar nu weten zij dat ook!:)
en verder top dat je je spulletjes weer hebt weer wat vertrouwds
enne............ moeten we een simson setje opsturen?;)

groet d,d&d (daan,dennis en danique)

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met heb behalen van je rijbewijs. Lekker hoor. Wel kut van je fiets en dat zo snel ik hoop dat het opgelost wordt.
Dat je nu je eigen spullen hebt is lekker maar niet te veel uitpakken he want straks ga je weer verhuizen. Veel succes verder.

Groetjes jolanda

Edo zei

Gefeliciteerd met je rijbewijs. Als ik de beschrijving zo lees van cowboy Billy, is dat dezelfde vent (Jim heet 'ie) die mijn motorexamen aflegde.