29.4.08

Gordon Ramsay Waanzin

Maandag kwam Gordon Ramsay naar Toronto om één van zijn boeken te signeren, "Gordon Ramsay's Fastfood". Aangezien hij mijn held is wilde ik hem graag even de hand gaan schudden. Het zou natuurlijk druk worden dus de winkel waar hij zou zijn had aangegeven dat je op de dag van de sessie een polsbandje kon komen ophalen, waarmee je verzekerd zou zijn van zijn handtekening.

Goed...het winkelcentrum waar deze winkel zich bevindt gaat om 10:00 open. Dus ik daar om 9:00 naar toe. Kom ik daar aan, staat er een behoorlijk rij....maar niet zo erg dat ik er zenuwachtig van werd. Ik stond er nog geen 5 minuten of er werd aangegeven dat er geen bandjes meer waren. Ik snapte er niets van....waren er maar zo weinig bandjes? Vervolgens zeiden ze dat er nog één optie was.....vroeg in de middag naar de winkel komen....dan had je wellicht nog een kans.

Toen ik om 5 uur 's middags weer in die winkel was (hij zou om 7 uur komen) stond er een gigantische rij (man of 100). Ik naar een medewerker om te vragen hoe het zat. Bleek die gigantische rij allemaal een polsbandje te hebben. Hoe kan dat nou??? "Nou meneer, er stonden vannacht om 3 uur al mensen voor de winkel te wachten. We zijn eerder open gegaan om die mensen een bandje te geven". Totale gekte!

Dus...toen maar naar de tweede rij.....die van mensen die wellicht aan de beurt komen. Nou...dat was niet veel hoopvoller....dat waren er ook een stuk of 100. Wat ik nu in ieder geval weet is dat er veel vrouwelijke fans van 40+ zijn die hem blijkbaar aantrekkelijk vinden. No offence...maar daar stond de rij vol mee :)

De verkoper zei nog dat ik natuurlijk vanaf buiten, door het raam, foto's kon maken van GR. Beleefd gaf ik aan dat me dit niet interesseerde, ik wil de man een hand geven....die foto's kan ik wel op internet vinden.

Een teleurstelling dus. Hopen dat ie nog een keer komt.
Positief punt voor mij is dat ik er een boek van GR bij heb wat vol staat met gezonde fast food recepten....en da's precies wat ik nodig heb! :)

1 opmerking:

yet zei

En ik maar denken dat je zo beleefde, nette jongen bent.....zit er toch érgens een Mean-streak in je ;)