27.7.07

Moe maar...bijna weekend!

Het is vrijdag en ik zit weer in de bieb. Heb net een boel door zitten lezen over real estate. Daarnaast ben ik druk met het zoeken naar een appartement en het doornemen van de verkeersregels. Maandag wil ik mijn theorie test voor mn rijbewijs doen.
Ik ben moe, ga dit weekend rustig aan doen. Heb het gevoel dat ik te veel wil doen in een korte tijd. Ik denk dat mijn lichaam ook nog een beetje moet wennen aan alles. Slaap ook niet zo goed, misschien maak ik me te veel zorgen.
De zoon van Marlo is nu ook thuis, Bruce is een weekend weg. Anthony is erg aardig. We gaan vandaag samen downtown om te kijken naar een appartement.
Gisteren heb ik een uur of 3 in de hitte in de stad gelopen. Ben bij twee appartementen geweest. Eén viel echt tegen (Huntley st) en de andere was wel ok, maar ook niet overtuigend (Stephanie st). Hoe meer ik er zie hoe beter ik kan inschatten of ik wel een realistisch verwachtingspatroon heb.
Na al het zweten in de stad ben ik thuis even in het zwembad gaan zitten, zwemmen zit er helaas door de blessure nog steeds niet in.
In het weekend is de bieb dicht, dus even geen verhaal van mij. Ik heb huiswerk aan mezelf gegeven voor dit weekend. Naast de verkeersregels moet ik ook met real estate aan de gang.
Op de foto zie je mijn dikke studieboeken en mn laptop met dit verhaal op het scherm. :)
Tot volgende week....prettig weekend!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hey Ivar,

Je hebt nu even rust dit weekend geen internet. Ik heb al je verhalen gelezen en het gaat je goed af. Ik hoop dat je snel een appartement vind. Ik ben vandaag terug gekomen van mijn weekje Center Parcs en zoals ik al had gezegt zou je weer wat van me horen als ik terug kwam dus bij deze. Ik heb ook gelezen over je kronkels en dat je je hoofd moest legen, ik hoop dat dat een beetje gaat. Nou ik ga ook weer en ik hoop snel wat van je te horen. Veel succes verder ook met je studie enz.
groetjes en dikke kus van jolanda

Piet en Yet zei

Hey Ivar,

Hier Piet........ heuh denk je nu, wie???? Kleine hint, CBB......

Net ook je verhalen zitten lezen, en inderdaad, volgens mij ben je goed bezig, sterkte met al het geregel, zal vanzelf minder worden en dan kan je echt gaan genieten!!!!

henny zei

Hoi Iv, ik heb net al je verhalen gelezen omdat ik ff een dag thuis ben om de was te doen ,post nalopen,enz. De eerste zending kleinkinderen hebben we thuis afgeleverd om straks de volgende zending in ontvangst te nemen en weer een paar dagen naar de camping te gaan,dit keer de jongens van Ellen.Wel grappig om al die dingen die je beschrijft te herkennen mede omdat wij er ook geweest zijn en dat maakt het toch leuker! Ja Ivje het begin is meestal niet makkelijk maar daarna kan het alleen nog maar leuker worden en het zal zeker leuker worden !!!!geloof er aan !!
Ik meld mij weer de volgende week als ik thuis ben,GOOD LUCK,halt die ohren steiff en doe de groeten aan mijn neef en nicht en verdere familie leden,knuffel van mij en de groeten van Walter