23.7.07

Voor het eerst weer downtown..

Het is maandag en ik zit in een internetcafe in downtown Toronto. Dit kost geld en het is een behoorlijke reis van Aurora naar hier, dus daarvoor heb ik een oplossing gevonden. Gisteren ben ik in Aurora gaan poolen, was best leuk en vooral erg goedkoop (4 euro per uur, doe dat keer 3 in NL). Daar vroeg ik aan de eigenaar of je ergens in de buurt kunt internetten. Er zijn 2 opties, Starbucks kan ik via wifi met mn laptop werken. Dit kost natuurlijk wel wat en zit ik waarschijnlijk vast aan de batterij tijd van mn laptop. Tweede optie is lid worden van de bibliotheek in Aurora. Lid worden is gratis en dan kun je onbeperkt gebruik maken van internet. Dat ga ik dus doen! Helaas gaat ie vandaag pas om 1 uur open, vandaar dat ik maar downtown ben gegaan.
Internet heb ik vooral zo hard nodig omdat ik ga studeren. Ik heb me ingeschreven en kan vanaf vandaag beginnen. Het eerste deel van mn studie is online...dus.....
Ik heb een aantal dikke boeken meegekregen (daar hou ik echt van!), een tas en wat cd's. Binnen een maand moet ik klaar zijn met dit deel anders dan mis ik de aansluiting met deel 2, wat al 22 september begint.
Ik ben naar een appartement aan het zoeken, hoe eerder ik dat geregeld heb hoe beter. Alleen heb ik daar ook weer internet voor nodig! :) Wat zou ik moeten in een wereld zonder internet?!!
Ik zit nog erg te dubben wat ik met een auto zal doen. Als ik eenmaal downtown woon dan heb ik geen auto nodig, het OV is erg goed hier. Dus is het zonde om een auto te kopen. Maar zolang ik in Aurora zit kan ik niet zonder. Dus ben ik aan het kijken naar een huurauto. Ik heb er nu een van Avis, maar die is prijzig. Er is hier een bedrijf wat Rent a Wreck heet (huur een wrak). Zij verhuren 2e hands auto's. Alleen vallen mij de tarieven van hun ook tegen. Maw, ik weet het nog niet.

Gisterenavond ben ik na het poolen in de hottub gegaan in de tuin van Marlo. Heerlijk! Relaxing....ik geniet er nog even van zolang het kan.
Voor de rumkenners onder ons. Vorige keer dat ik hier was heb ik een flesje Mount Gay Rum meegenomen. Wat een genot is dat. Nou heb ik hier inmiddels een Mount Gay Extra Old gevonden!! Nog maar niet gekocht omdat ik nog geen eigen huisje heb om 'm te nuttigen....maar dat gaat zeker gebeuren! Goede rum is hier erg makkelijk aan te komen, zowel in winkel als bar. Je zit niet vast aan Bacardi shit zoals in NL.

Ik heb een paar foto's naar mn mailbox gestuurd en zal deze op de site proberen te zetten. Dit moet via een omweg omdat ik het op de pc van Bruce niet voor elkaar krijg. Dus.....een paar foto's van hun huis en mn huurauto...

Thanks voor alle reacties...dat doet me goed....keep 'm coming!!!

2 opmerkingen:

dennis zei

hey ivar

TOP om te lezen dat het je de eerste dagen zo goed gaat.
moet zeggen dat ik er een nieuwe hobby bij heb.........blogjes lezen van jou.
ben iedere keer weer benieuwd hoe het verder gaat.
net een soap maar dan leuker;)

veel suc6 uit purremerrend van dennis daan en danique

Ivar zei

Hey Dennis en Daan,

Leuk om iets van jullie te horen. Het gaat hier idd wel ok, maar het is slechts een begin. Het echte werk moet nog beginnen!
Alles ok daar?

Ivar