13.7.07

Vrijdag de 13e


Het is vrijdag de 13e, mijn laatste vrijdag in NL...ik ga er vanuit dat het daarom een erg positieve dag zal worden!
Ben inmiddels in Arnhem, Rotterdam heb ik achter me gelaten. De stad zal ik zeker niet missen, heb ik nooit een fijne omgeving gevonden. Afscheid nemen was wel weer heel moeilijk.
Dinsdag heb ik samen met wat hulptroepen (Ma, Xander, Dennis en zijn vader) het huis vrijwel leeg gekregen. Mijn dank is nog steeds erg groot! Mijn 10 dozen zijn opgehaald en zullen per schip naar Toronto gaan. Rest van de spullen verkocht, weggegeven of weggegooid. Hoogtepunt van die dag was dat ik op de valreep mijn auto wist te verkopen. Een echt goede prijs heb ik er vanwege de tijdsdruk niet voor kunnen krijgen, maar ik ben blij dat ik ´m kwijt ben. Was ook wel weer een beetje emotioneel, heb met deze auto veel meegemaakt. Ik heb gelijk het vrijwaringsbewijs naar mn verzekering gefaxt zodat ze mij een overzicht van schadevrije jaren kunnen sturen. Dat lukt ze natuurlijk niet meer voordat ik ga, want dat duurt weer twee weken. Ik hoop dat ik het later alsnog kan indienen bij mn verzekeringsmij in Canada voor wat korting.
Woensdag ben ik nog één keer in mn huis geweest met Xander om de laatste spullen weg te halen en vooral in de container te gooien. Die werden overigens door een lid van de lokale bevolking direct weer uit de container gehaald.
Ik heb inmiddels ook een auto direct op het vliegveld gehuurd zodat ik meteen kan gaan en staan waar ik wil. Heb ook al met makelaar Ingrid afgesproken dat we gelijk de eerste week de koppen bij elkaar steken om aan de slag te kunnen, dat klinkt hoopvol.
De komende dagen zie ik nog wat mensen voor de voorlopig laatste keer, ruim zo veel mogelijk van mijn overgebleven zooi bij ma op en dan vertrek ik.

Spannend.......

2 opmerkingen:

Mathilda zei

Hoi Ivar, wat een mallemolen he, die laatste opruimdagen in NL. Nu ja, je bent erdoor, straks kun je weer vooruit! En over die autoverzekering: wij kregen toen we onze brief hadden, tot maximaal een half jaar terug. Dus je hebt even de tijd.

Heel veel succes en een goede reis! Doe de groeten aan Ingrid!

Mathilda

Ivar zei

Hoi Mathilda,

Fijn om te horen ze nog een half jaar terug gaan. Is dit een landelijke maatschappij?