13.9.07

Lethal Weapon 5

Zo...weer een jaartje ouder. Hoe voelt dat??? Nou, gewoon zoals vorige week.
Iedereen bedankt voor de reacties via telelefoon, mail en blog...dat maakt een wat eenzame verjaardag ineens een stuk leuker!
Behalve studeren heb ik niet veel gedaan op de dag, 's avonds ben ik downtown gegaan om wat te eten en drinken. Het drinken heb ik gedaan in het Manulife centre. Dit is één van de hoogste gebouwen in Toronto. Ze hebben op de 51e verdieping een bar met dakterras. Het uitzicht is amazing! Drankjes zijn natuurlijk prijzig en de gemiddelde bezoeker wil erg graag net doen alsof ie veel geld heeft. Nou waren er een paar mensen die zeker veel geld hebben. Het Toronton film festival is aan de gang. Hier komen alle top acteurs naar toe, eergisteren waren bijvoorbeeld Brad Pitt en George Clooney in town. In de bar waar ik was stond ineens Donald Sutherland naast me (lopend op crocks!) en even later zag ik Danny Glover zitten! Mr Leathal Weapon himself! Dat was wel cool!
Wat foto's van het uitzicht:
Vandaag alleen maar studeren, studeren....word helemaal gek van alle berekeningen mbt hypotheken en zo. Net nog even een squash wedstrijdje gespeeld....wederom verloren...gggrrrr.
Morgen vroeg op om weer verder te studeren, daarna de afspraak voor het tweede gesprek. Hoop dat het goed zal gaan. Daarna nog anderhalve dag studeren en dan moet ik klaar zijn voor het examen. Begint wel een beetje spannend te worden.

2 opmerkingen:

Piet zei

Wederom prachtige foto's!!!

Wat het examen betreft, nog ff doorbijten en ik weet zeker dat het je gaat lukken!!!!

emma zei

WOW! nice pics, definitely! and good company as well?! The Manulife bar must be THE place to be in GTA! Glad to hear you are mixing with the right crowd ;-)
Keep enjoying it!