7.9.07

Vallen en opstaan

Ik heb vandaag een afspraak gemaakt voor een sollicitatie gesprek. Dit is voor het baantje waarin ik nieuwe huizen mag aanprijzen. De man vroeg gelijk of ik full time wilde werken. Dit zou wel eens een breekpunt kunnen zijn. Full time is voor mij niet te combineren met de uren die ik in de klas moet zitten voor mn studie. Studie is nummer 1, dus even afwachten wat de beste man te bieden heeft. Ik ga morgen ook een sollicitatie versturen naar het hotel, ik heb niets te verliezen. Daarnaast heb ik morgen een afspraak met Ingrid om te gaan praten over haar website.

Studeren gaat met vallen en opstaan. Gisteren had ik een erg productieve dag, vandaag helemaal niet. Vandaag was een lastige dag. Ik kan niet helemaal uitvinden waarom dit is, maar ik merk dat ik snel irritaties voel bij kleine dingen en dat ik soms totaal geen energie kan vinden voor bijvoorbeeld studeren. Er is het één en ander aan het rommelen aan de binnenkant van mijn ogen, weet alleen niet precies wat.
Ik kan moeilijk rust vinden, slaap ook niet al te best. Maar goed, morgen weer een dag...en die zal beter zijn. Daarbij zit zaterdag vol met leuke, relaxende dingen. Kan ik mn gedachten even op een ander spoor zetten.

Voor de mensen die vergeten zijn hoe ik er uit zie...hierbij een door mijzelf genomen foto op het dak van mijn flat.

Sorry dat ik zo met mn ogen knijp, maar ja...het is 30 graden. :)

By the way...reacties ontvangen vind ik erg leuk. Het zijn een soort cadeau's voor me...dus schroom je niet! :)

4 opmerkingen:

Piet zei

Hey Ivar,

30 graden............ heel vervelend hoor ;-)

Die onrust, de irritaties.... vallen die misschien nog onder de omschakeling van het Nederlandse naar het Canadese leven?

Door het lezen van je stukjes heb ik in ieder geval de indruk dat je goed bezig bent, dus die rust komt ook wel weer terug.

Toy toy toy!!!!!!!!!

Mathilda zei

Doe Ingrid de groeten en neem een lekkere duik in het water zou ik zeggen! Dat is het beste wat je bij 30C kunt doen! (Dat leert ook makkelijker, met een koel hoofd)

Mathilda

Anoniem zei

hey ivar

mijn schoonvader is net terug uit canada had ook heel mooi weer zat in een stad even boven barrie.
verder top om te lezen dat je je leventje weer oppakt enne .....dat studeren komt ook wel goed.volgens mij heb jij een behoorlijk hoge drempel voor jezelf.

grtz dennis daan en danique

Anoniem zei

hey ivar,

nou je bent niets veranderd hahahaha....

Voor de rest ben je goed bezig en met je studie komt het ook wel goed.

groetjes jolanda