10.9.07

Permis de conduire

Daar is tie dan, mijn officiele Can rijbewijs!!! Kwam vanochtend met de post. Ik ben er erg blij mee omdat dit id is en bewijs van adres. Als je verhuist dan moet je dit binnen korte termijn doorgeven aan de instantie die over rijbewijzen gaat. Je krijgt dan een nieuwe. Doe je dit niet dan ben je het haasje als je aangehouden wordt. Fijn formaat ook, past gewoon in mijn portemonnee.


Heb een paar dingen zwart gemaakt, je weet nooit wie er meekijkt

Vandaag ben ik gaan solliciteren. Dat was leuk. Solliciteren vind ik eigenlijk altijd wel leuk, al krijg je de baan misschien niet...je kan van het gesprek weer wat leren wat je kansen vegroot bij het volgende gesprek.

Het was redelijk informeel, het ging goed. Hij vond me er representatief uitzien (ik was in pak), smart en very nice. So far so good. Deze meneer is de sales manager (rechterhand van het opperhoofd) van het bedrijf. Het bedrijf verkoopt nieuwe huizen en appartementen. De baan is in het begin redelijk administratief van aard. Je werkt in een sales office vlakbij een appartmenten complex. Daar komen potentiele kopers om meer info en rondleidingen te krijgen en natuurlijk om uiteindelijk iets te kopen. Er is daar een agent full time aan het werk die alle verkopen regelt. Daarnaast moet er iemand zijn die de administratieve taken op zich neemt. Dat zou ik dus zijn. Die agent zal mij trainen en na een maand of 2 betrekken in het verkoopproces. Klinkt goed, ik heb het gevoel dat ik de laatste tijd wel erg veel geluk heb.

Als ik aangenomen word dan ga ik het full time doen. In eerste instantie dacht ik dat het niet te combineren was met mn studie, maar ze willen me wel vrij geven voor de weken dat ik in de klas moet zitten. Er zijn ook nog toekomst mogelijkheden. Als ik mijn license heb en ik verricht goed werk dan kunnen ze me een eigen site geven waar ik als agent aan het werk kan. Dat vind ik nog niet zo relevant omdat ik met Ingrid ga samenwerken, maar het is niet slecht om dit als idee er naast te hebben.
Nou moet ik donderdag gaan praten met de agent op de site waar ik zou gaan werken. Als ik haar ook kan overtuigen dan heb ik een baan.

Morgen jarig. Voor het eerst mijn verjaardag buiten NL...dat is wel erg vreemd. Ben benieuwd hoe het zal voelen. Ik zal er in ieder geval niet al te veel aan doen (er zijn tenslotte niet veel mensen om iets mee te doen).

7 opmerkingen:

Anoniem zei

als je positief bent, gebeuren er ook positieve dingen, niet altijd maar vaak, dus..... je mam

Anoniem zei

lekker dat het geluk weer aan de goede kant lijkt te staan! maar vanuit purremerrend gefeliciteerd met je verjaardag man, maak er toch een leuke dag van.

groetjes daan dennis en danique

Anoniem zei

Inmiddels is het hier al weer een halve dag 11 sept. Dusss...
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy Birthday dear Ivar
Happy Birthday to you!!!

Fijne dag, goed om te lezen dat het goed met je gaat!

Liefs mieke

Ivar zei

Hey guys, dank je voor de felicitaties...voel ik me toch nog een beetje jarig!

Mathilda zei

Lang zal ie leven, lang zal ie leven ....

Van harte gefeliciteerd Ivo!

We zullen op je proosten vanavond!

Mathilda en Hans

Anoniem zei

hey ivar,

Van mijn kant Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er wat van zonder ons.


groetjes en dikke kus van je nichtje jolanda

Piet zei

Hey Ivar,

Van harte met je verjaardag en nog heel veel jaren in gezondheid en geluk!!!!!!!

Wat betreft je sollicitatie....... toppie gedaan en voor donderdag succes, maar ook dat gaat wel lukken, zeker als je de post van je moeder nog even een keertje leest.